Een goede, professioneel gemonteerde cv-installatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Nog veel belangrijker is dat een goede montage essentieel is voor uw veiligheid. Nog steeds vallen jaarlijks slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging, veroorzaakt door ondeugdelijk geplaatste en slecht onderhouden cv-ketels. Ook niet onbelangrijk, een goede cv-installatie bespaart u geld is en is goed voor het milieu.

​Installatiebedrijf De Vegt levert en monteert cv-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Bovendien verzorgen wij het periodieke onderhoud van uw cv-installatie.

Als lid van het V-team is Installatiebedrijf De Vegt officieel dealer van Vaillant. Daarnaast leveren wij kwalitatief hoogstaande apparatuur van Nefit, Remeha, AWB. 

Installatiebedrijf De Vegt heeft een grote keus in radiatoren. Van de meest standaard radiator tot de meest moderne designradiator. Wij leveren merken als Henrad en Jaga.

Neem contact op met Installatiebedrijf de Vegt of bezoek ons filiaal in Waskemeer en kies voor een veilige, besparende en duurzame cv-installatie.