De aanleg, uitbreiding of renovatie van waterleidingen is vakwerk waar u een specialist voor inschakelt. Het is immers van belang voor uw veiligheid dat zich in de leidingen geen bacteriën, zoals legionella, nestelen.

Installatiebedrijf de Vegt legt compleet nieuwe waterinstallaties aan in bestaande gebouwen en in nieuwbouwprojecten. Ook de renovatie en het omleggen van de waterleiding in uw keuken, badkamer of toilet wordt door Installatiebedrijf de Vegt professioneel aangepakt.

Ook leveren en monteren wij geisers en boilers.

Sanitair

Installatiebedrijf de Vegt levert en installeert een breed assortiment sanitair. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot zeer luxe. Altijd aangepast aan uw smaak en behoeften. Wij leveren diverse merken als Grohe, Sphinx , Villeroy & Boch en Venlo. Hiervoor werken wij samen met een groothandel, met filialen in Groningen en Zwolle. Een bezoek aan hun showroom kan via ons geregeld worden zodat u een goed overwogen keuze kunt maken voor het sanitair wat bij uw past.

Waterlekkage

Bij waterlekkage is het belangrijk om snel te handelen, het probleem op te lossen en vervolgens te voorkomen dat in de toekomst opnieuw lekkage onstaat. Installatiebedrijf de Vegt zorgt voor vakkundige reparatie en preventie.

Neem contact  op met Installatiebedrijf de Vegt of bezoek ons filiaal in Waskemeer voor een professionele aanpak van uw waterleidingen en sanitair.