Dakbedekking zorgt voor goede isolatie en bescherming. Het is het kwetsbaarste onderdeel van een gebouw omdat het dagelijks blootgesteld wordt aan verschillende weersomstandigheden. Het is daarom essentieel dat dakbedekking wordt aangebracht door een bedrijf met verstand van zaken.

​Installatiebedrijf de Vegt beschikt over uitgebreide vakkennis om uw dakwerkzaamheden te verrichten. Wij leveren uitsluitend dakbedekking van de beste kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van dakisolatie of de renovatie van uw bestaande dakbedekking.

Bitumen

In Nederland zijn bitumineuze daken de meest voorkomende dakbedekkingen voor platte daken. Het biedt langdurige waterdichte bescherming.

Zink- en koperwerken

Zink is een onderhoudsvriendelijke product waarmee veel variaties mogelijk zijn.

​Installatiebedrijf de Vegt levert maatwerk zink voor in bestaande goten, dakwerken en alle soorten standaard mast- en bakgoten. Hierbij worden alle toebehoren geleverd zoals vergaarbakken, RWA buis, T-stukken, bochten en beugels. Zink is volledig recyclebaar, omdat het een natuurlijk product is, en heeft een lange levensduur.

​Dezelfde werkzaamheden kunt u door Installatiebedrijf de Vegt laten uitvoeren in koper. Koperen gootwerk en dakbedekking heeft een fraaie klassieke uitstraling. Daarnaast heeft koper een uitzonderlijk lange levensduur.

​Neem contact op met Installatiebedrijf de Vegt of bezoek ons filiaal in Waskemeer en kies voor een effectieve bescherming van uw dak tegen zon, regen en wind.